Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

DOMKI NA MAZURACH w msc. WARCHAŁY i WAŁPUSZ

Adres obiektu Mały Lasek 3, 12-122 Warchały
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Rafał
Dodano: 2014-04-28
Pobyt od: 2014-04-18 do 2014-04-20
 
 
    

Domek wart polecenia. Idealny dla rodzin z dziećmi. Jeżdżę tam co rok.


 
 

Alek
Dodano: 2014-04-27
Pobyt od: 2012-08-05 do 2012-08-19
 
 
    

Uczciwa oferta. Wspaniały wypoczynek na mazurach. Las, jeziora w pobliżu - tylko wypoczywać. Byłem tam 2 lata temu a w tym roku jadę znowu z rodziną. Alek .


 
Katarzyna D
Dodano: 2011-08-31
Pobyt od: 2011-08-25 do 2011-08-28
 

Tak udanego weekendu dawno nie miałam:). Wokół domku są aż 3 jeziorka, ja osobiście wolałam to mniejsze w lesie, cisza, spokój, nikogo nie było jak się kapaliśmy! Podwórko ogromne, ogrodzone, także raj dla dzieci,do tego non stop grillowaliśmy na dworzu. Za rok jadę na drugi domek na Wałpusz :), z takimi właścicielami to pewnie i ten domek będzie super. Na początku spisują tylko komuś dowód,ale to dla bezpieczeństwa,bo niektórzy nie potrafią poszanować cudzej własności, bo nie biorą żadnej kaucji. Jak ktoś się waha, to ja polecam. Przyjechaliśmy a tu super dom, gdyby były grzejniki, to mógłby być mieszkalny- wszystko tam jest:), pzodrawiam


 
Marek
Dodano: 2006-06-26
 

Podpisuję się pod powyższymi postami. Nic dodać - WARTO JECHAĆ TAM I JUŻ. W WAKACJE JADĘ ZNOWU.


 
Marzena z mężem Karolem i córką Anią
Dodano: 2005-11-27
 

Byliśmy tu po raz pierwszy. Okolica piękna. My nie posłuchaliśmy b. miłej właścicielki i przyjechaliśmy bez rowerów. Bardzo żałowaliśmy(piękne trasy rowerowe). Dla osób poszukujących ciszy i spokoju to super miejsce.


 
Aldona
Dodano: 2005-09-08
 

Polecam te domki , uczciwe warunki wynajmu, dobry standart. Byłam i w Warchałach i w Wałpuszu - warto pojechać. Zdjęcia pokazują prawdę żadnych przekrętów.


 
Monika
Dodano: 2005-08-27
 

Spędziłam z rodziną w tym domku rlop ( 2 tygodnie). Pogoda dopisała. Domek Super POLECAM


 
Monika
Dodano: 2005-07-25
 

Ale fajna plaża, domek też ekstra. Warto tam pojechać. Spędziłam tam z rodziną super urlop.


 
Karolina
Dodano: 2005-03-12
 

Byłam tam 4 lata temu , jak był inny właściciel. W 2004 też byłam już u nowych właścicieli, dużo się zmieniło na plus. Polecam - warto pojechać, szczególnie na grzyby.


 
Czesław Jeroszek
Dodano: 2005-03-05
 

I ja tam byłem, fajnie się bawiłem. Dużo pływałem, ryby łowiłem. Tylko grzybów nie było - może dlatego że tylko raz się wybrałem na pół godziny ( 3 maślaki, 2 kozaki i garść kurek)


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie